Kayan yazı

hukuk felsefesi ve sosyolojisi arkivinin tüm sayılarına çevrim içi erişebilirsiniz http://hfsa-sempozyum.com/ diğer önemli bir kaynak hukuk kuramı http://www.hukukkurami.net/

5 Nisan 2016 Salı

Optik Formda yapılan işaretlemeler hakkında

Merhaba

her sınavdan sonra,  maalesef ama maalesef soru kağıtlarındaki talimatlara, gözetmenlerin hatırlatmalarına rağmen optik formlarda ya da ilgili cevap kağıtlarında başta grup numarası, isim olmak üzere doldurulması zorunlu olan bir takım alanlar boş bırakılıyor. bu alanların doldurulması sizlerin sorumluluğundadır.

bugüne kadar müsamaha gösterilen bu durum için final sınavı itibariyle artık müsamaha gösterilemeyecektir. Eksik veya yanlış bilgi halinde cevap kağıdı (olması gerektiği gibi) okunmaycaktır.


ayrıca optik forma grubunu işaretlemeyi unutan arkadaşların sürekli bir şekilde duymadım, bir kargaşa oldu, gözetmen söylemedi ,o gün duygusal olarak iyi değildim vs bahanelerinin hukuki bir karşılığı olmadığını ve bundan sonra tarafıma beyan edilmemesini rica ediyorum.


sorumluluğu üstlenip metanetle bu durumun üzüntüsünü yaşayıp bir daha yapmama konusunda daha dikkatli olma yönünde bir tavır geliştirmeniz ihtimal ki sizin için daha iyi olacaktır.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder